Dekoráció Dekoráció

Tavaszi-Nyári dekorációnkkal 2024. szeptember 26-ig várunk Titeket


Hogy néz ki egy fotózás Nálunk?

 • Készülj fel előre! Gyere el akár hetekkel a bérlés előtt, és nézz körül, hogy mire számíthatsz. Egyeztess az időpontról.
 • Érkezz nyugodtan a fotózás előtt 20 perccel, vendégeink vagytok egy finom kávéra a modelleddel. Ha kicsit egymásra hangolódtok, sokkal gördülékenyebben megy majd a munka, ő is hamarabb ellazul, ami a fotók minőségén is meg fog mutatkozni. Persze mehettek kávézóba is, de miért fizetnétek ezért plusz 2.500 Ftot?
 • Egy kismama fotózásra specializálódott fotósnak ma már elengedhetetlen, hogy 20-30 db ruhát tartson, amivel változatos, és minden igényt kiszolgáló portfoliót építhet. Ha nem invesztálnál be 400.000 Ft-ot egy ekkora ruhatárba, Nálunk akkor is lenyűgözheted az ügyfeleidet, folyamatosan bővülő gardróbunkkal, melyet korlátlanul és díjmentesen használhattok.
 • 60 perc tiszta bérlési idő az egész műteremben (70 négyzetméter, 2 egybenyitott szoba) Tehát 2 különböző hangulatú helyiséget is használhattok egyszerre, egy világos, romantikus teret, meg egy sötétebb, fineart környezetet. Plusz nem csak enteriőr, de papírhátterek is vannak.
 • Ha késtek 10 percet, és nincs utánatok senki, akkor csúszhattok 10 percet zokszó nélkül. Persze sokszor vannak, és az előző pontok miatt is érdemes időben érkezni.
 • Minden világítástechnika, folyamatos Ledek, és vakuk is a rendelkezésedre állnak, akár két fotósnak, két kioldóval. (nálunk nincs felár) Plusz játékszerek: ventilátor, füstgép.
 • Több tucatszor előfordult, hogy
  • otthon hagytatok memóriakártyát/akksit/töltőt
  • nem volt fényerős objektívetek
  • bekrepált valamiért a kamerátok

  Ilyen esetekben is számíthattok ránk, egy Canon Eos R-t, és különböző szuper objektíveket bocsátunk a rendelkezésetekre, hogy ne menjen kárba a foglalás, smink, szabadnap, cry stb. Ennek ára 3000 Ft/óra, de az értéke felbecsülhetetlen. kiss

 • Ha bármiben bizonytalan vagy, hogyan kell instruálni, világítani, ruhát eligazgatni, kérdezz nyugodtan, és segítünk. Ha pedig komolyabb asszisztenciát szeretnél, azaz hogy végig kísérjünk, segítsünk a fotózás alatt, az is mindössze 6000 Ft óránként, pedig felér egy 3 órás workshoppal (20.000 Ft)
 • Ha hosszabb időre foglaltok és megéheztek, akkor sem kell rendelni ételt, hiszen a bejárat 50 méteres körzetében találtok indiai, török, kínai büfét, pizzériát, és kifőzdét is. (700 Ft kiszállítás)
 • központi elhelyezkedése miatt kényelmesen megközelíthető metróval (3-as), metrópótlóval, és a 24-es villamossal. Így nem csak benzint (mondjuk 800 Ft) és parkolási költséget (kb. 600 Ft) spórolsz, de a dugóban eltöltött időt, és az esetleges késést is a foglalási időből. (simán 3000 Ft) Nem beszélve a TAXI-ról.
 • Végül, de nem utolsó sorban ez egy családias közeg, ahol emlékeznek Rád. Ha pedig elküldöd az itt készített képedet, kirakjuk a „Nálunk készült” mappánkba, amivel a Te oldaladra is forgalmat terelhetünk.

Lehetőségek tárháza

 • Ha nem szeretnétek beruházni 1 fotózás miatt 1 db (kismama) ruhára sem 30.000 Ft-ot, akkor Nálunk a helyetek! 50-nél is több, szebbnél szebb kismama ruhával várunk, melyeket díjmentesen és korlátlanul használhattok. Csak hivatalosan kismama ruhák, de direkt fotózáshoz lettek készítve, így 18-tól 99 éves korig minden nőnek jól állnak, látványosak, rugalmasak, előnyösek. Nyugodtan érkezzetek 20 perccel a bérlés előtt, hogy fel tudjátok próbálni, ami tetszik. Ehhez kaphattok színtanácsadást, és néhány póz trükköt is, de ha mélyebben érdekel, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, akkor itt írunk az előnyös pózokról.
 • Közben vendégeink vagytok egy finom teára, kávéra, vagy a Grandma híres házi sütijére. Ezalatt átbeszélhetitek a fotóssal is a koncepciót, és sokkal fesztelenebbül állhattok a kamerája elé, mert már nem lesz vadidegen. (2200 Ft – Kávézó) Természetesen van mosdó, tehát emiatt sem kell állandóan kávézó/bokor után kajtatni, mint szabadtéri fotózásnál.
 • 60 perc tiszta bérlési idő az egész műteremben (70 négyzetméter, 2 egybenyitott szoba) Tehát 2 különböző hangulatú helyiséget is használhattok egyszerre, egy világos, romantikus teret, meg egy sötétebb, fineart környezetet. Plusz nem csak enteriőr, de papírhátterek is vannak.
 • Ha késtek 10 percet, és nincs utánatok senki, akkor csúszhattok 10 percet zokszó nélkül, nem veszik kárba a bérleti díj egy része. Persze sokszor vannak bérlések egymás után, és az előző pontok miatt is érdemes időben érkezni.
 • A fotósotoknak profi lámpákat is biztosítunk, de ha otthon hagyna valamit, akár a kameránkat is használhatja 3000 Ft/óra. Ezáltal garantáljuk, hogy semmi nem jöhet itt már közbe, ne legyen kidobott pénz a smink, se a szabadnap.
 • Ha hosszabb időre foglaltok és megéheztek, akkor sem kell rendelni ételt, hiszen a bejárat 50 méteres körzetében találtok indiai, török, kínai büfét, pizzériát, és kifőzdét is. (700 Ft kiszállítás)
 • A fotóstúdió központi elhelyezkedése miatt kényelmesen megközelíthető metróval (3-as), metrópótlóval, és a 24-es villamossal. Így nem csak benzint (mondjuk 800 Ft) és parkolási költséget (kb 600 Ft) spórolsz, de a dugóban eltöltött időt, és az esetleges késést is a foglalási időből. (simán 3000 Ft) Nem beszélve a TAXI-ról.
 • Végül, de nem utolsó sorban, olyan csapatépítő és tartalmas családi programban lesz részetek, amit sokáig emlegetni fogtok, (mozi: 5000 Ft) ráadásul a kedves emléket a fotók is megőrzik, és ajándéknak (5000 Ft) is tökéletes.

  vagy ha kérdésed van:

  Felszereltség


  – végtelenített háttérek (fekete, bézs,
  szürke színben)

  – 1db Mikrosat projektoros előtét sokféle gobo-val
  – 4 db vaku (Fighter 300 (2 db) és 600 (2db)
  – 2 db távkioldó
  – 1 db Godox 150 LED (5500 Kelvin)
  – 1 db Godox 200 LED (5500 Kelvin)
  – 1 db V-Flat
  – 2 db boom állvány
  – 2 db Beauty dish méhsejtráccsal
  – 2 db octabox (150 és 120)
  – 2 db stripbox (170 x 35)
  – 2 db softbox (120 x 80) 2 db méhsejtráccsal
  – 1 db snoot méhsejt ráccsal
  – 2 db reflektor, 1 db méhsejtráccsal
  – színfólia készlet
  – füstgép, ventilátor, fotókocka

  Elérhetőség

  Tóth Eszter
  +36203355288
  fototheszti@gmail.com

  Cím: 1091. Budapest, Üllői út 121. II. emeleten jobbra a 6-os, kapucsengő: 141.

  Ajánlott sminkesünkhöz bejelentkezés:

  Orosz Ivett

  +36309547254